Τα διαμερίσματα αναπτύσσονται σε 3 όμορα γήπεδα που  βρίσκονται στον παραδοσιακό οικισμό του Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης

Τα ακίνητα , συνολικού  εμβαδού 1800  μ² περιλαμβάνουν 13 κατοικίες συνολικού εμβαδού  675,00 μ² σε δύο ορόφους.

Εννιά κατοικίες είναι ισόγειες και τέσσερεις  βρίσκονται στον όροφο στον οποίον έχουν πρόσβαση με ανοικτές κλίμακες, προσαρμοσμένες στα παραδοσιακά πρότυπα. Οι κατοικίες ορόφου είναι θολωτές ή πλακοσκεπείς. Οι κατοικίες, αν και εφάπτονται μεταξύ τους , είναι λειτουργικά ανεξάρτητες με δική τους αυλή και χωρίζονται με χαμηλούς μανδρότοιχους.

Οι είσοδοι των κατοικιών γίνονται από τον κοινοτικό δρόμο, μέσω των αυλών ή από πεζόδρομο που συνδέεται με το όμορο ξενοδοχείο Vedema του οποίου αποτελούν λειτουργική συνέχεια.

Η διάταξη των όγκων είναι τέτοια ώστε να διατηρείται η κλίμακα του οικισμού καθώς και ο τύπος του σαντορινιού σπιτιού. Μορφολογικά έχει γίνει προσπάθεια να αναδειχθούν στοιχεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με ξύλινα κουφώματα με σκούρα ταμπλαδωτά.

Οι τοίχοι του περιβάλλοντα χώρου χτίζονται από ντόπια μαύρη πέτρα και τα δάπεδα διαστρώνονται με τριπτή τσιμεντοκονία γκρίζου χρώματος. Κτιστές «αλτάνες» ή παρτέρια φυτεύονται με ανθεκτικά είδη φυτών της περιοχής. 

 Όλοι οι εξωτερικοί πεζόδρομοι είναι στρωμένοι με «πλακωτά» , από ντόπια μαύρη πέτρα ή βοτσαλωτά.

Η χρήση των υλικών αυτών εξυπηρετεί, πέραν της ένταξης των κτρίων στον παραδοσιακό οικισμό, και στην αισθητική ενοποίηση του συγκροτήματος με το ξενοδοχείο Vedema όπου απαντώνται τα ίδια υλικά και παρόμοια διάταξη και ογκοπλασία των κτισμάτων.

Για την εξοικονόμηση ενέργειας χρησιμοποιούνται αντλίες θερμότητας για τον κλιματισμό και τη θέρμανση χώρων και νερού χρήσης.

Το τρίτο ακίνητο περιλαμβάνει μία μεγάλη υπάίθρια κοινόχρηστη πισίνα η οποία θα εξυπηρετεί και τους ενοίκους του όμορου ξενοδοχείου Vedema.  Στο ίδιο οικόπεδο προβλέπεται να κατασκευασθεί poolbar και πέργκολες για σκίαση.