Το ξενοδοχείο «Mystique», 5 αστέρων, βρίσκεται προς την πλευρά της καλντέρας του ηφαιστείου μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Οίας Σαντορίνης, στη συνοικία «Περίβολας».

Το ξενοδοχείο εκτείνεται βαθμιδωτά στα πρανή της καλντέρας σε δύο όμορα οικόπεδα συνολικού εμβαδού 2.303,73 μ². Η θέση είναι μοναδική και η παρέμβαση έπρεπε να είναι διακριτική και συγχρόνως να αναδεικνύει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του τόπου. Έγινε προσπάθεια να διατηρηθούν οι μεγάλοι, χαρακτηριστικοί στην περιοχή αυτή του οικισμού, ελεύθεροι χώροι ανάμεσα στα σπίτια,συνάμα δε να εξασφαλισθεί η ιδιωτικότητα κάθε σπιτιού, ώστε ο ένοικος να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα σπίτι και όχι στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Το κύριο χαρακτηριστικό των κτισμάτων είναι η γλυπτική τους μορφή και η κυριαρχία των καμπύλων σχημάτων είναι καθολική.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 26 σουίτες, οι περισσότερες σε προϋπάρχοντα παραδοσιακά υπόσκαφα τα οποία διαμορφώθηκαν κατάλληλα. Διαθέτει εστιατόριο προδιαγραφών πολυτελείας καθώς και wine bar το οποίο εντάχθηκε μέσα σε μία παλαιά τεράστια θολωτή στέρνα που προϋπήρχε. Διαθέτει επίσης μεγάλη κεντρική πισίνα, χώρο σπα και μεγάλο γυμναστήριο. Σε κάθε κτίριο, υπάρχει εσωτερικό υδρομασάζ με θέα στη καλντέρα ενώ τα εξωτερικά jacuzzi  και η πισίνα είναι τοποθετημένα σε χώρους αφανείς από τους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού.

Η επίπλωση είναι με φυσικά γήινα υλικά και χρώματα , σε πολύ απλές φόρμες. Η σκίαση των εξωτερικών χώρων έγινε με ελαφριά πανιά σε κινητά στηρίγματα, παραπέμποντας στα παλιά πανιά των ιστιοφόρων με τα οποία παραδοσιακά σκιάζονταν τα σπίτια στη Σαντορίνη.

Οι κατασκευαστικές επιλογές σέβονται τον χαρακτήρα της τοπικής αρχιτεκτονικής. Κτιστά καθιστικά στους εξωτερικούς και σε ορισμένους εσωτερικούς χώρους. Τα δάπεδα είναι λευκές «πατητές τσιμεντοκονίες» , ή λευκό μωσαϊκό με πολύ μικρή ψηφίδα ώστε να διατηρηθεί η εικόνα του παραδοσιακού θηραϊκού δαπέδου το οποίο προσαρμόζεται ιδανικά στους πολύμορφους μη ορθογωνικούς χώρους.

Τα δάπεδα των λουτρών στρώθηκαν με παλιωμένες πλάκες λευκού μαρμάρου Διονύσου με χοντρό αρμό χωρίς σοβατεπιά ενώ οι τοίχοι των λουτρών έγιναν με πατητές έγχρωμες τσιμεντοκονίες.

Οι τοίχοι των χώρων σπατουλαρίστηκαν διατηρώντας όλες τις καμπυλότητες τους. Οι αυλές και οι ελεύθεροι καθιστικοί χώροι έγιναν με τριφτή τσιμεντοκονία με άμμο θαλάσσης.

Το ξενοδοχείο έχει βραβευτεί από το ΞΕΕ το 2007 και διακριθεί επανειλημμένα σε τουριστικές πλατφόρμες.