Σε οικόπεδο εμβαδού 181,74 μ² , στο ιστορικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, έχει κτισθεί τη δεκαετία του 1960 μικρή τριώροφη πολυκατοικία με υπόγειο, συμβατικής κατασκευής, με μεικτή χρήση (βιοτεχνία-εμπόριο-κατοικία).

Η επισκευή και ανακαίνιση του κτιρίου γίνεται προκειμένου να παραλάβει τη χρήση μικρού ξενοδοχείου και να συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής.

Στους δύο υφιστάμενους ορόφους διαμορφώνονται οκτώ (8) τουριστικά επιπλωμένα δωμάτια.

Στο ισόγειο δημιουργείται χώρος γυμναστικής με κατάλληλο εξοπλισμό, κοινόχρηστα λουτρά και αποδυτήρια καθώς και κοινόχρηστο καθιστικό με μικρό αναψυκτήριο.

Στον ακάλυπτο χώρο του ισογείου διαμορφώνεται αυλή και υπαίθριο καθιστικό. 

Στο δώμα δημιουργείται μικρό αναψυκτήριο και κατασκευάζονται ένα υπαίθριο υδρομασάζ και πέργκολα. Δημιουργείται χώρος για υπαίθριες προβολές οπτικοακουστικού υλικού.Τοποθετούνται θαμνοειδή και αναρριχητικά φυτά σε όλες τις πλευρές του χώρου.

Τοποθετείται επίσης ανελκυστήρας εσωτερικά του κτιρίου που ενώνει το ισόγειο, τους ορόφους και το δώμα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και του προσωπικού του νέου ξενοδοχείου.

Για την εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο προβλέπεται να γίνει χρήση αντλιών θερμότητας για τον κλιματισμό και το ζεστό νερό χρήσης.

Ως ένα ακόμα στοιχείο εξοικονόμησης ενέργειας, κατασκευάζεται ένα σύστημα κατακόρυφων περσίδων στην πρόσοψη του κτιρίου, η οποία έχει μεσημβρινό προσανατολισμό. Η αυξομείωση του μήκους των περσίδων και των αποστάσεων μεταξύ τους δημιουργεί αίσθηση “κίνησης” και προσδίδει ενδιαφέρον και σύγχρονη ταυτότητα στην διαμόρφωση της όψης μιας τυπικής πολυκατοικίας της δεκαετίας του 1960, ενώ σηματοδοτεί και την αλλαγή της χρήσης του κτιρίου. 

Το ξενοδοχείο είναι προσανατολισμένο σε επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και την ευεξία και επιθυμούν να εντάσσουν στις διακοπές τους αθλητικές δραστηριότητες και ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι εμπνευσμένος από αυτή τη φιλοσοφία.